Mobilian karavaanari kyselyt

22.2.2012

 

 

Karavaanarikysely

Nyt voit kertoa kaiken matkailuvaunu- ja matkailuautoharrastuksesta!

 

Aloita kyselyyn vastaaminen klikkaamalla tästä!

 

Tietoa kyselystä

Motorisoitu leirintämatkailu lähti aikoinaan liikkeelle autoon tai moottoripyörän päälle pakatusta teltasta. Suomessa matkailuvaunut ovat sodanjälkeinen ilmiö, joka kasvoi suurten ikäluokkien kasvun myötä. Matkailuautot ovat vielä tuoreempi ilmiö. Nyt Mobilia ja SF-Caravan ry. keräävät laajalla valtakunnallisella tutkimuksella ja siihen liittyvällä kyselyllä tietoa tämän ilmiön synnystä ja kehityksestä, iloista ja suruista. Nyt voi kertoa kaiken – tänne mahtuu!

Voit vastata kertomatta nimeäsi – mutta tutkimuksen kannalta nimellä varustettu vastaus on arvokkaampi, koska siinä esitetyt asiat voidaan tarvittaessa tarkistaa ja niitä voidaan täydentää. Vastauksia tullaan käyttämään vuonna 2013 valmistuvassa karavaanarihistoriassa, jonka kirjoittaa VTM Tapani Mauranen (tapani.mauranen(at)mobilia.fi). Lisätietoja saa myös museonjohtaja Heidi Rytkyltä, puh. 040 900 6641 tai heidi.rytky(at)mobilia.fi. Kertynyt aineisto tullaan säilyttämään Mobilian arkistossa tulevien sukupolvien käyttöön.


Vastaukset voi lähettää paitsi Mobilian internet-sivujen kautta myös sähköpostilla tapani.mauranen(at)mobilia.fi tai kirjeenä osoitteeseen:

”Karavaanarikysely” Mobilia, Kustaa Kolmannen tie 75, 36270 Kangasala. Paperiversion kysymyksistä voi pyytää Mobiliasta tai SF-Caravan ry:n toimistosta.

Kyselyyn vastanneiden kesken järjestetään arvonta, jossa palkintona on 10 näyttelyjulkaisua ja kausilippua Mobiliaan. Nimettömät vastaukset eivät osallistu arvontaan.

Toivomme mahdollisimman monen karavaanarin vastaavan kyselyyn.