Karavaanarin kesä

21.6.2012

 

 

Jäsentarratilaukset kätevästi verkkokaupasta

SF-Caravanin jäsennumerotarrat saat tilattua helpoiten Karavaanarin verkkokaupasta. Verkkokaupassa asioidessasi maksat tilauksen heti ja saat lähetyksen kirjeenä kotiisi. Verkkokaupassa maksat lähetyksestäsi normaalin postimaksun puhelin- ja sähköpostitilauksista veloitettavan postiennakkomaksun sijaan. Jäsentarrat painatetaan tarrapainossa ja niiden toimitusaika on noin 2-3 viikkoa. Kaksi jäsennumerotarraa maksaa verkkokaupasta tilattuna 16 euroa (sis. postimaksun).

 


Liiton toimisto palvelee koko kesän

SF-Caravan ry:n toimisto Hämeenlinnan Viipurintiellä palvelee jäseniään normaalein aukioloajoin (ma-pe klo 9-15) myös kesällä. Puhelin: (03) 615 311. Kesätyöntekijöinä toimistolla työskentelevät Susanna Hakala ja Karoliina Kajander.


Jäsenkortilla alennusta leirinnästä myös ulkomailla

SF-Caravanin jäsenkortilla saat alennusta lähes kaikilla kotimaan leirintäalueilla. Muista hyödyntää ulkomailla matkatessasi sisarjärjestöjemme tarjoamia jäsenetuja. SF-Caravanin jäsenet saavat samat jäsenedut kuin ulkomaisten järjestöjen omatkin jäsenet. Listan sisarjärjestöistämme löydät täältä.

Ulkomailla matkatessa SF-Caravanin jäsenkortin lisäksi on suositeltavaa omistaa kansainvälinen leirintäkortti. Lisätietoa Camping Card Internationalista ja Camping Key Europesta löydät täältä. Leirintäkorttitilaukset saat hoidettua Jäsenten verkkokaupassa.


Pohjoismaiset Kalottipäivät Ruununhelmessä

Karavaanareiden Pohjoismaiset Kalottipäivät järjestetään joka toinen vuosi. Tänä vuonna on järjestelyvuorossa Suomi. Tapahtuma järjestetään Ruununhelmessä, Vaalassa, Oulujärven rannalla 17.-19.8.2012.

Kalottipäivät tarjoaa ohjelmaa jokaiselle. Päivien avajaisten ja lipunnostojen lisäksi on tarjolla mm. melontatapahtuma, opastettu kiertoajelu Säräisniemen kylällä ja tanssit molempina iltoina Trio Frindsin tahtiin. Treffimaksu ennakkoonilmoittautuneilta 65 € / yksikkö.

Lue lisää Kalottipäivistä internetsivuiltamme. Ennakkoilmoittautuminen 3.8. mennessä samassa osoitteessa.


Osallistu kotimaan matkailututkimukseen

Tämän kesän aikana kerätään tietoja kotimaan matkailusta. Tutkimuksen kohderyhmänä on omalla tai vuokra-ajoneuvolla kotimaassa matkustavat.

Tutkimuksen toimeksiantaja on yhteistyökumppanimme Autoliitto ja sen toteutuksesta vastaa TourNet. Tutkimuksen kyselykaavake on avoinna 30.9. asti.


"Pyörät pyörii, vaunu kulkee, syliinsä se kesämuistot parhaimmat sulkee"
(Johanna Laaksosen lähettämä mietelause)

Hyvää juhannusta, turvallisia kesälomareissuja ja miellyttäviä leirintämatkoja toivottaa SF-Caravan ry:n ja Caravan-lehden henkilökunta