Liikkeellä luonnostaan

23.3.2016

 

23.3.2016

Ajankohtaista kevään korvilla

Pääsiäisenä on hyvää aikaa suunnitella kesän matkoja. Nyt on oikea hetki ilmoittautua mukaan Liittokokoustreffeille Ouluun sekä kansainvälisiin tapahtumiin Norjaan ja Portugaliin. Tarkistathan samalla, että leirintäkorttisi on voimassa. Kansainvälisen leirintäkortin ja Camping Key Europe-kortin sekä ACSI- ja Camping Cheque -oppaiden toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Jäsentarrat saat tilattua kätevästi Karavaanarin verkkokaupasta. Ja muistathan huoltaa kaluston kuntoon ennen kesän matkoja.

 


 

Nallikarin liittokokoustreffeillä 20.-22.5. avataan kesän matkailukausi

Nallikarin aurinkoinen, Pohjolan Rivieraksikin kutsuttu lomakylä vastaanottaa karavaanarit toukokuussa Liittokokoustreffeille Ouluun.  Koko viikonlopun kestävä tapahtuma avaa leirintämatkailukesän mielenkiintoisella treffiohjelmalla, mukavilla retkillä ja iltaohjelmalla höystettynä.

Liittokokoustreffien majoitushinta omassa matkailuajoneuvossa on 60 euroa. Treffihinta sisältää matkailuajoneuvopaikan Nallikarissa perjantaista sunnuntaihin, henkilömaksut, sähkön ja saunojen käytön. Vaihtoehtoista majoitusta on tarjolla loma- ja leirintämökeissä sekä vieressä sijaitsevissa Pohtossa ja Break Sokos Hotel Edenissä.

Liittokokoustreffeille ilmoittaudutaan 22.4. mennessä Nallikarin nettisivuilla

Ilmoittautumisen yhteydessä varataan ja maksetaan kaikki halutut palvelut kerralla; majoitus, aamiaiset, illallinen ja retket. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista ostaa myös lippuja Oulun Tietomaahan, Superparkiin ja Kylpylä Edeniin.

Lähde sinäkin treffeille Nallikariin!

 


 

Jäsenetu Power Parkin Nordic King-tapahtuman leirinnästä

Nordic King-tapahtuma järjestetään juhannuksena 23.-26.6.2016 Alahärmän Power Parkissa. SF-Caravanin jäsenkortilla saat 3 vuorokauden matkailuajoneuvopaikan hintaan 135 euroa (normaali hinta 144 euroa). Edun saat vastaanotossa voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä. Yksi jäsenkortti riittää vaunukuntaa kohden. Lisätietoja:

 


 

Ajotaitomerkkien ja caramban suorituspaikat

SF-Caravanin jäsenille on tarjolla ajotaitoharjoitustapahtumia ja caramba-kilpailuja usealla eri paikkakunnalla kevään ja kesän aikana. SF-Caravan ry:n leirintä- ja turvatoimikunnan asiantuntijat auttavat jäseniä ajotaitoon liittyvissä asioissa. Lisätietoa ja kauden 2016 ohjelmat löydät karavaanarit.fi -sivustolta:  Tervetuloa mukaan!

 


 

·Pohjoismaiset Karavaanipäivät Norjassa  -  11.-16.7. Seljord

·84. FICC Rally Portugalissa  -  29.7.-7.8. Ponte de Lima

·Ulkomaanmatkaajille leirintäkortit kuntoon

Ilmoittaudu mukaan kesän kansainvälisiin tapahtumiin ja tarkista leirintäkorttisi voimassaolo. Lue lisää Pohjoismaisista Karavaanipäivistä, Portugalin FICC Rallysta ja leirintäkorteista .
 

 


 

Jäsennumerotarrat verkkokaupasta tilatessa suoraan kotiin

Karavaanarin verkkokaupasta saat tilattua SF-Caravanin jäsennumerotarrat. Verkkokaupassa maksat tilauksen samantien, jolloin saat tarrat suoraan kirjepostina kotiosoitteeseen. Jäsennumerotarrat (2 kpl) + toimituskulu kustantaa 16 euroa. Jäsentarrojen toimitusaika on noin kaksi viikkoa, joten tilaamalla nyt ehdit saamaan tarrat hyvissä ajoin ennen vappua.

Tästä karavaanarin verkkokauppaan.

 


 

Kuusi ehdokasta liittohallitukseen kaudelle 2017-2019

SF-Caravan ry:n jäsenyhdistykset ovat asettaneet ehdolle kuusi henkilöä liittohallitukseen kaudelle 2017-2019. Liittohallituksen jäsenten vaali käydään liittokokouksessa Oulussa 21.5.2016. Valittujen hallituskausi alkaa 1.1.2017.

Lue lisää täältä.

 


 

SF-Caravanin FACEBOOK-sivulla on jo 6 700 tykkääjää. Tykkää sinäkin, niin saat ajankohtaiset tapahtumatiedot kätevästi omalle seinällesi. SF-Caravanin löydät myös Twitteristä! Tervetuloa seuraamaan.