87. F.I.C.C. Rally, Saksa 27.7 - 4.8.2018

7.11.2017

87. F.I.C.C. Rally, Saksa

​”Helppo saapua, keskellä maaseutua ja lähellä Berliiniä”, kuvaavat 87. F.I.C.C. Rallyn järjestäjät tapahtumapaikkaa. Tapahtuma järjestetään 27.7.-4.8.2018.

Lisää tietoa www.ficcrallye2018.de

Rallyn pitopaikka Paaren-Glienissä on MAFZ – Märkishes näyttely- ja vapaa-aikakeskus. Lisää tietoja tapahtumapaikasta www.erlebnispark-paaren.de.

Tapahtuman järjestäjä Deutscher Camping Club viettää ensi vuonna 70-vuotisjuhlia. Mukaan juhliin järjestäjä on kutsunut kaikki F.I.C.C:n jäsenjärjestöt, eli karavaanarit. Tapahtuma pidetään 27.7.-4.8.2018. Osallistumismaksu on 140 € aikuiselta, 50 € nuorelta (12–17 v) ja lapset veloituksetta. Sähköstä on erillinen veloitus, 45 € yksiköltä. Osallistujan on mahdollista valita hotellimajoitus tai majoitus vuokravaunussa. Tällöin osallistujalle tulee tapahtumamaksu 70 € henkilöltä + majoituksen erillinen veloitus. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

HUOM! Majoitusvaraus tulee tehdä oman järjestön kautta tapahtumajärjestäjälle.  Ilmoittautumiset tulee olla tapahtuman järjestäjällä viimeistään 30.4.2018, tämän jälkeen osallistumismaksuihin tulee 20 % korotus. Ilmoittautumislomakkeiden tulee olla SF-Caravanin toimistolla 2.4.2018 mennessä, jonka jälkeen osallistumismaksut laskutetaan. Laskutuksen yhteydessä peritään 10 € laskutuslisä.

Uutta ilmoittautumisissa: SF-Caravan ry:n jäsenten on mahdollista maksaa osallistumismaksu suoraan karavaanarin verkkokaupassa. Verkkokaupan maksuihin ei tule erillistä laskutuslisää.

Osallistujalla tulee olla CCI-kortti, ja kortin numero kysytään ilmoittautumislomakkeessa. Kortin voi tilata karavaanarin verkkokaupasta.

Järjestäjät ovat koonneet osallistujille runsaan ohjelman. Illan ohjelmille on omat teemansa kuten: 70-luku, Oktoberfest, Brasilian karnevaalit, musiikkia ja tietenkin läksiäisjuhla. Tarjolla on viisi erilaista maksullista opastettua päiväretkeä.  Retkien järjestäjänä toimii Dr. Hermann Touristik GmbH. Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa mahdollisista muutoksista, peruutuksista, onnettomuuksista tai henkilökohtaisista vahingoista retken aikana. Tapahtuman järjestäjä kehottaa osallistujia huolehtimaan omista matkavakuutuksistaan. Huomioitavaa on, että retkille ei välttämättä pääse ilmoittautumaan enää 30.4.2018 jälkeen. Retket saatetaan myös peruuttaa vähäisen osallistujamäärän takia.

Tapahtumaan kannattaa ottaa mukaan polkupyörä, sillä tapahtumapaikalta pääsee helposti erilaisille polkupyöräreiteille. Rally-alueelta on helppo tehdä omatoimimatkoja läheisiin kohteisiin oman aikataulun mukaan. Bussikuljetuksia lähimmälle rautatieasemalle, josta on junayhteys Berliiniin 20 minuutin välein, järjestetään päivittäin.

Osallistujat saavat DCC:n jäsenkortin. Jäsenkortti on samalla ID-kortti alueella liikkuessa. Kortti on voimassa vuoden 2018 loppuun. Kortin haltija pääsee nauttimaan DCC:n jäseneduista loppuvuoden ajan. Jäsenkortin voimassaolo päättyy automaattisesti vuoden 2018 loppuun eikä sitä tarvitse erikseen irtisanoa.

 

https://www.karavaanarit.fi/leirintamatkailu/leirinta-ulkomailla/f.i.c.c-rally/87.f.i.c.c-rally-saksa/