SF Caravan Uutiskirje 2019

31.3.2019

  

Leirintäkortit, ACSI ja jäsentarrat kätevästi verkkokaupasta

 

 

Kansainvälisen leirintäkortin, Camping Key Europe –kortin, ACSI-oppaan ja SF-Caravanin jäsentarrat saat pikimmiten perille Karavaanarin kaupasta tilaten. Verkkokaupasta tilatut tuotteet postitetaan suoraan kotiin, jolloin tilaaja säästyy normaalia toimitusmaksua huomattavasti kalliimmilta postiennakkokuluilta.

 

 
 

 

Kansainvälisellä leirintäkortilla (CCI) saat alennusta yli 2 900 leirintäalueella 40 maassa. Kortti on voimassa 12 kuukautta ja kortin hinta on 10 €. Kortin tilataksesi sinun tulee olla SF-Caravanin jäsen. Lue lisää =>

Camping Key Europe -kortin haltijoille myönnetään leirintäalueilla ja lomakylissä etuja leirintämaksuista, mökkimajoituksesta ja oheispalveluista. Kortti on voimassa kalenterivuoden ja kortin hinta on 16 €. Aiemmin käytössä olleesta vuositarrasta on luovuttu, kun kovamuovisen kortin rinnalle on tullut sähköinen mobiiliversio CKE-kortista. CKE-kortti tilataan joka vuosi uudelleen.  Lue lisää =>

 

 

Matkailuauto- ja –vaunuharrastus esillä Mökki & Meri –messuilla 29.-31.3.

 

 

Matkailuajoneuvoharrastus on esillä tänään Turussa avatuilla Mökki & Meri –messuilla mielenkiintoisten luentojen muodossa.

Tutustu messuohjelmaan.

 

 
 

Hangosta Paldiskiin jäsenetuhintaan

 

 

Hanko-Paldiski –reitillä liikennöivä DFDS myöntää SF-Caravanin jäsenille alennusta matkailuajoneuvopaikoista 1.5.-30.9.2019.

DFDS-aluksella on viikottain 9 lähtöä molempiin suuntiin, ja laivamatka kestää 3,5 tuntia. Paldiskin Pohjoissatama sijaitsee 55 km päässä Tallinnasta, ja autoreitit satamasta vievät moneen mielenkiintoiseen Baltian kohteeseen. DFDS:llä ateriat sisältyvät matkan hintaan eikä aluksella ole rajoituksia matkatavaramäärän suhteen.

Tutustu DFDS:n jäsenetuun tarkemmin karavaanarit.fi –sivustolla.

 

 
 

Viisi ehdokasta liittohallitukseen vuosiksi 2019-2022

 

 

Viisi henkilöä on ilmoittautunut ehdokkaaksi SF-Caravan ry:n liittohallituksen jäseneksi vuosiksi 2019-2022. Liittohallituksen jäsenten vaali käydään liittokokouksessa Järvenpäässä 25.5.2019.

Nykyisistä liittohallituksen jäsenistä vuoden 2019 lopussa erovuorossa ovat Hanna Jokinen, Pirjo Kuisma ja Jari Valkeapää. Kolmea vapautuvaa hallituspaikkaa tavoittelevat SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten ehdolle asettamat Hanna Jokinen (Pori), Hannu Kivikoski (Nurmijärvi), Pirjo Kuisma (Oulu), Juha Rinne (Orimattila) ja Marianna Virta (Savonlinna). Lue lisää =>

 

 

Kotimaan hostellikortilla matkailullisia etuja - kortti on SF-Caravanin jäsenille ilmainen

 

 

SF-Caravan on Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestö. SF-Caravanin jäsenet saavat jäsenkortillaan 10 % alennuksen kotimaan hostelleissa majoittuessaan.

Halutessaan jäsenet voivat tilata kotimaan hostellikortin ilmaiseksi.  Kotimaan hostellikortilla saa 10 %:n majoitusalennuksen lisäksi myös muita matkailullisia etuja eri puolilla Suomea. Lisäedut näet täältä => 

Maksuttoman kotimaan hostellikortin pääset tilaamaan täältä =>

 

 
 

Uusi jäsenetuliike

 

 

CARAVANtarrat.com tarjoaa SF-Caravan ry:n jäsenille 10 % alennuksen verkkokaupan tuotevalikoimasta (erilaisia personoitavia caravan-aiheisia tarroja autoihin ja vaunuihin omalla nimellä, numerolla ja tekstillä tai vaikkapa omasta kuvasta). Alennuskoodi verkkokauppaan: SFCETU.

Kaikki SF-Caravanin jäsenille etua tarjoavat jäsenetuliikkeet löydät karavaanarit.fi –sivustolta =>

 

 

Tulevia tapahtumia

 

 

18.-22.4.2019 Youth FICC Rally (69.), Tsekki
27.4.2019 Caramba Cup 2019, 1. osakilpailu, Salo
25.5.2019 SF-Caravan ry:n liittokokous, Järvenpää
24.-26.5.2019 Liittokokoustreffit / SF-Caravan Helsinki ry:n 50-vuotisjuhlat, Vanhankylänniemi, Järvenpää
6.-10.6.2019 Europa Rally (58.), Kroatia
8.-14.7.2019 Pohjoismaiset Karavaanipäivät (NCT), Norja
26.7.-4.8.2019 FICC Rally (88.), Ranska