SF-Caravan ry:n uutiskirje

28.6.2019

 

 

 

SF-Caravan ry:n uutiskirje 28. kesäkuuta 2019

 

 

DFDS Seaways tarjoaa SF-Caravanin jäsenille alennusta Hanko-Paldiski -reitillä

 

 

ML Patria Seaways kulkee myös välillä 14.-26.7.2019. Hinnat pysyvät kesän vilkkaimpana aikana samana ja ateriat sisältyvät lipun hintaan.

Hanko-Paldiski -reitti on toimiva vaihtoehto Suomesta Viroon matkustamiseen. Viikoittain on 9 lähtöä molempiin suuntiin ja laivamatka kestää 3,5 tuntia.

Paldiskin Põhjasadam eli pohjoinen satama on 55 km päässä Tallinnasta. Kun laiva on saapunut satamaan, voit suunnata Tallinnaan tai lähteä tutustumaan kesäisen Viron maaseutuun ja maisemiin. Autoreitit satamasta lähtevät moneen suuntaan.

Lisätietoa ja varaukset osoitteesta https://www.dfds.com/fi-fi/matkustajalautat/erikoistarjoukset/matkailuvaunu. Erikoistarjouksen koodi on varauksessa valmiiksi syötettynä. Huomaathan, että matkailuajoneuvon jäsenalennukset näkyvät vasta varausjärjestelmään kirjautumisen jälkeen. SF-Caravanin jäsenyys todistetaan sataman lähtöselvityksessä voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä.

 

 

  

 

 

 

 

Kesäetu SF-Caravanin jäsenille jäsenkortilla

 

 

Kesäetu bensiinistä ja dieselöljystä SF-Caravanin jäsenkortilla 2,5 snt/l (norm. 2,1 snt/l). Kesäetu on voimassa 1.6.-31.7.2019 Teboil-huoltamoilla ja -automaateilla lukuun ottamatta Teboil Express-automaattiasemia. Lisätiedot teboil.fi/liitto.

Muuna aikana SF-Caravanin jäsenkortilla jäsen saa Teboil-huoltamoilta 2,1 snt alennuksen bensiinistä ja dieselöljystä näyttäessään jäsenkortin kassalla tai syöttäessään sen korttiseteliautomaattiin ennen maksua.

 

 

 

 

Tankavaaran Kultamuseoon kaksi yhden hinnalla

 

 

Kullan kimallusta ja huikeita tarinoita. Tankavaaran Kultamuseo johdattaa vierailijan Lapin kullan kimaltelevan historia pariin ja kertoo myös koko maailman kultahistoriasta. Museo on avoinna talvisin ma-pe 10–16 ja kesäisin joka päivä 10–18, jolloin vierailijoita palvelee myös Kesäkahvila.

Tervetuloa Kullan Tarinan Taloon! Tankavaaran Kultamuseo, Tankavaarantie 11 C, 99695 Tankavaara, puh. 016 626 171, info@kultamuseo.fiwww.kultamuseo.fi. SF-Caravanin jäsenkortilla kaksi yhden hinnalla Kultamuseoon (pääsylippu 12 €).