Jäsenille alennusta Laajavuoren kesäteatterista

21.4.2012

 

Tampereen Komediateatteri aloittaa kesäteatteritoiminnan Jyväskylän Laajavuoressa kesällä 2012. Laajavuoreen tulee aivan uudenlainen konsepti kesäteatterista ja yleisöä tullaan hellimään normaalista poiketen useilla eri esityksillä (Peppi Pitkätossu, Suuri Tangomusikaali, Kuin tuhka tuuleen -komedia, Jukka Puotila Show, Tuttiritari ja TeatteriFest).

Laajavuoren Kesäteatteri 2012 tarjoaa SF-Caravan ry:n jäsenille 2 euron alennuksen teatterilipusta. Alennus on saatavilla ainoastaan esityspäivänä, Laajavuoren Kesäteatterin portilta jäsenkortin esittämällä. Maksimissaan neljä lippua per jäsenkortti.

Laajavuoren Kesäteatterin ensimmäinen ensi-ilta on jo toukokuussa. Silloin lavalle nousevat Astrid Lindgrenin tutut hahmot. Peppi Pitkätossu ystävineen vie katsojat vauhdikkaaseen seikkailuun 14.5.2012 alkaen. Toukokuun esitykset on laitettu aamuihin, jotta koululais- ja päiväkotiryhmät pääsisivät katsomaan tätä tutuilla lauluilla ja tanssilla ryyditettyä tarinaa. Peppinä nähdään tv:stä tuttu Suvi Hurme.

Toinen ensi-ilta on 19.6.2012. Silloin ensi-iltansa saa Jussi Tapolan kirjoittama Suuri tangomusikaali. Esityksen tähtinä nähdään mm. Arja Koriseva, Tommi Soidinmäki ja Saija Tuupanen. Tarjolla on kiehtova tarina ja upeita tangoja kuninkaallisten tulkitsemina. Esityksen tuottaa Teatteri Bravo.

Kesän komediatarjonnasta vastaa 2000-luvun yksi esitetyimmistä ja pidetyimmistä komedioista Kuin tuhka tuuleen. Rauli Jokelinin ja Panu Raipian kirjoittama ilottelu on saanut jo yli 40 ensi-iltaa ja nyt se nähdään maan eturivin näyttelijöiden esittämänä Laajavuoressa. Päärooleissa hauskuuttavat teatterineuvos Tuija Vuolle sekä Eija ja Heikki Nousiainen. Ensi-ilta on 11.7.2012. Kaikkiaan esityksiä tälle naurupommille kertyy yli 30 kesäkauden aikana.

Lisätietoa: Laajavuoren Kesäteatteri, Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä, laajavuori@komediateatteri.fi, www.laajavuorenkesateatteri.fi.